Random Banner ImageRandom Banner ImageRandom Banner ImageRandom Banner ImageRandom Banner ImageRandom Banner ImageRandom Banner ImageRandom Banner ImageRandom Banner ImageRandom Banner ImageRandom Banner ImageRandom Banner ImageRandom Banner ImageRandom Banner ImageRandom Banner ImageRandom Banner ImageRandom Banner Image

Makelaars

Beste makelaar,

U weet als geen ander hoe belangrijk de presentatie van een woning is. En dan met name natuurlijk de presentatie op internet. Nagenoeg alle potentiële kopers doen hun eerste indrukken op via de fotopresentatie op uw website en besluiten dan of zij een afspraak willen maken.

Mijn advies is daarom een verkoopstyliste in te schakelen voordat u de woning presenteert op internet. Heeft een leegstaand pand, dan kan ik iedere ruimte van meubels en accesoires voorzien. Voordeel voor de verkoper is dat de woning gelijk optimaal gepresenteerd wordt. De woning wordt namelijk het vaakst bekeken direct na aanmelding.

Een kleine investering voorkomt dat de verkoper duizenden euro’s in prijs moet zakken. Een een snellere verkoop is tevens een goede reclame voor u als makelaar.

» Contactgegevens

Ellen Aarts woonstyling
Hoofdstraat 97
5121 JC Rijen
Tel: 06-46191633 

info@ellenaartswoonstyling.nl